Advokatbyrån Sofie Ardenvik

Målsägandebiträde

Advokatbyrån Sofie Ardenvik

Målsägandebiträde

Har du varit utsatt för brott och överväger att anmäla behöver du ett målsägandebiträde som tillvaratar dina rättigheter och hjälper dig i kontakt med polis, åklagare och domstol.

För att advokat Sofie Ardenvik ska kunna företräda dig på bästa sätt är det viktigt att hon kommer in i processen så tidigt som möjligt.

Du kan själv begära att få en viss advokat som ditt målsägandebiträde och domstolen förordnar i de flesta fall den personen att företräda dig.

Advokat Sofie Ardenvik tar snabbt kontakt med dig och bokar in ett första möte där ni går igenom din situation, gällande rätt och hur en förundersökning och förhandling i domstol går till. Advokat Sofie Ardenvik är med vid polisförhör och om åtal väcks förbereder hon dig inför förhandlingen, förbereder skadeståndsanspråk tillsammans med dig och biträder dig under förhandlingen i domstol.

Advokat Sofie Ardenvik vet betydelsen av att målsägande känner sig förberedd och trygg under processens gång. Under rättegången står advokat Sofie Ardenvik på din sida och hjälper dig på alla sätt.

Kostnaden för målsägandebiträde står staten för vilket betyder att du inte behöver betala för ditt målsägandebiträde.

 

Kontakt

Advokatbyrån
Sofie Ardenvik AB

Järnvägsgatan 23
262 37 Ängelholm

Postadress: Box 1018
262 21 Ängelholm

info@advokatardenvik.se

Mobil 0733-20 20 23